У Ромнах попрощалися з військовослужбовцем Юрієм Пивоваровим

04 вересня 2024 р. 21:13

04 вересня 2024 р. 21:13


У Ромнах на Сумщині попрощалися з військовослужбовцем Юрієм Пивоваровим, позивний “Берс”. Воїн загинув на Курщині РФ. Чоловіку назавжди залишилося 27. Про це повідомили в Роменській міській раді.

Як повідомили в міськраді, Юрій Андрійович Пивоваров народився 9 червня 1997 року в Охтирці. У 2017 закінчив Роменський коледж за спеціальністю “Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів”. Після вступив до добровільного молодіжного корпусу “Правий сектор”.

У складі “Правого сектору” Юрій був кулеметником, воював на Донеччині. У 2018 році Юрій вступив до лав ЗСУ у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила Галицького.

З початком повномасштабної записався до 95 Десантно-штурмової бригади Збройних Сил України. У складі цієї бригади вів бої у зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Був нагороджений відзнакою Міністерства оборони України “Лицарський хрест” та нагрудним знаком “Золотий хрест” від головнокомандувача Збройних Сил України.

“Маючи велике серце, Юрій половину отриманих коштів постійно віддавав на волонтерство, сам донатив на допомогу ЗСУ. Важко наш Захисник переживав смерть найближчого побратима, тому завжди всім чим міг допомагав матері свого загиблого товариша”, –  йдеться в повідомленні Роменської міськради.

Загинув захисник 31 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Шептухівки, Курської області РФ, додали в Роменській міськраді. Йому назавжди залишиться 27.

У Ромнах попрощалися з військовослужбовцем Юрієм Пивоваровим

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua