На війні загинув Юрій Сич з Сумщини

05 вересня 2024 р. 11:49

05 вересня 2024 р. 11:49


У селі Штепівка Лебединської громади на Сумщині провели в останню путь полеглого воїна, мужнього, хороброго захисника України, земляка Юрія Олексійовича Сича, який без зайвих вагань взяв до рук зброю та пішов боронити свою родину, рідну землю від загарбницьких рук клятого ворога.

Народився чоловік 26 червня 1983 року у селі Штепівка. Останні роки з сім’єю проживав у селі Сад, що на Сумщині. З початку повномасштабного вторгнення за покликом серця пішов боронити рідну країну від північного окупанта. Побратими згадують про Юрія, як про вірного і мудрого друга, відважного і надійного бійця, відповідальну і щиру людину.

Та, на превеликий жаль, війна забирає найкращих… Мужньо і сумлінно виконавши свій військовий обов’язок, Юрій Сич загинув 17 серпня 2024 року у районі населеного пункту Макіївка Луганської області внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм.

Не дочекалися захисника живим батьки, рідна сестра, дружина та донька. Героєві назавжди залишиться 41 рік…

Поховали бійця у Штепівці на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями під звуки Державного Гімну України та триразовий залп почесної варти, повідомили в мерії Лебедина.

На війні загинув Юрій Сич з Сумщини

Джерело: rama.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua