У Шостці продовжують будувати укриття у школі

06 вересня 2024 р. 09:22

06 вересня 2024 р. 09:22


Очільник ОВА зазначив, що державою поставлене надважливе завдання – максимально захистити дітей і створити безпечне освітнє середовище. Це один із головних пріоритетів для керівників громад та навчальних закладів.

«Обговорили ситуацію на місці, оглянув заклад на відповідність вимогам безпекового середовища, з’ясував причини відставання у графіках будівництва. Поставив чіткі завдання щодо пришвидшення темпів облаштування укриття. Кошти надходять стабільно, проблем з фінансуванням з державного бюджету немає, тому громада повинна максимально активізувати роботи на об’єкті. Діти повинні якнайшвидше розпочати навчання у власному укритті, а не користуватися орендованою захисною спорудою», – підкреслив Володимир Артюх.

Крім того, очільник ОВА оглянув стаціонарне реабілітаційне відділення однієї з медичних установ Шостки, де завдяки міжнародним партнерам зроблений якісний ремонт приміщення, встановлені необхідні меблі. Зусиллями громади придбано сучасне обладнання.

«Потужна база відділення дозволяє надавати широкий спектр реабілітаційних послуг жителям громади. Першочергово необхідно охопити такими послугами наших ветеранів, які втрачають здоров’я на війні. Тож керівництву громади та закладу потрібно системно організувати цю роботу та налагодити якісну реабілітації та відновлення ветеранів, а також надання допомоги членам їх родин», – доручив Володимир Артюх.

У Шостці продовжують будувати укриття у школі

Джерело: dancor.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua