«Бережи тебе РЕБ!»: EVA та Фонд Притули збирають бонуси для допомоги військовим

06 вересня 2024 р. 10:15

06 вересня 2024 р. 10:15


Кампанія, що отримала назву «Бережи тебе РЕБ!», спрямована на забезпечення українських військових необхідним обладнанням, яке захищає від ворожих дронів і рятує життя.

Мета збору – придбання сучасних засобів РЕБ, які суттєво знижують ефективність ворожих безпілотників, унеможливлюючи їхнє використання для передачі сигналів відео та керування. Зважаючи на масове використання дронів на фронті, потреба в РЕБ залишається постійною та критичною.

Збір триватиме до 4 грудня включно. Підтримати ініціативу можна грошовим донатом на сайті фонду або переказати бонуси, накопичені у програмі лояльності «EVA Мозаїка», наступними способами:

-        на касі будь-якого магазину EVA;

-        у мобільному застосунку EVA в розділі «Благодійність»;

-        у вайбер-боті або телеграм-боті EVA в розділі «Благодійність»;

-        на сайті EVA Charity .

«Зараз усі ми або у війську, або для війська. І допомагати нашим захисникам можна, виконуючи побутові щоденні справи, як-от купуючи косметику для себе або товари дому. Дякую партнерам EVA, які надають таку просту можливість у пару кліків допомагати і разом забезпечувати засоби РЕБ. Вони зараз потрібні війську всюди, адже убезпечують військових від ворожих дронів» , – розповів про цю співпрацю Сергій Притула, громадський діяч, засновник Фонду Притули .

«Наша сила в єдності та взаємній підтримці. У ці складні часи ми не можемо залишатися осторонь, тому EVA продовжує активно реалізовувати ініціативи, які допомагають захисникам України. Цей проєкт — ще один приклад того, як спільними зусиллями можна забезпечити наших воїнів необхідними засобами, що рятують життя. Ми впевнені, що кожен бонус, кожен донат — це крок до нашої спільної перемоги», говорить Олександра Гнатик, керівниця PR -напряму мережі магазинів EVA та EVA . UA .

Забезпечимо військових засобами РЕБ. Захистимо тих, хто захищає нас!

«Бережи тебе РЕБ!»: EVA та Фонд Притули збирають бонуси для допомоги військовим

Джерело: dancor.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua