На Сумщині на пожежах травмовано двоє громадян

06 вересня 2024 р. 15:39

06 вересня 2024 р. 15:39


Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим з вікон будинку. На місце події було направлено відділення чергового караулу 17-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди сіл Бистрик та Тулиголове.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни та стелю на площі до 60 кв. м., меблі та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будинку та господарчу будівлю розташовану поруч. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної вежі, яка була розташована на відстані 2 км від осередку горіння.

О 09:26 загоряння локалізували, а о 11:13 – витративши на гасіння 20 тонн води, повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі постраждала літня жінка, що мешкала за даною адресою. ЇЇ з опіками тіла бригада екстреної медичної допомоги доправила до центральної районної лікарні.

Цього ж дня схожий випадок мав місце і в м. Охтирка, де о 15:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на двох господарів по вул. Коцюбинського. О 15:58, загоряння ліквідували, запобігши його подальшому поширенню на сусідське помешкання. В результаті загоряння травми отримав власник квартири 1987 р. н.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 2 автомобіля та 4 працівники місцевих пожежних команд сіл Бистрик та Тулиголове, повідомляє ГУ ДСНС України у Сумській області.

На Сумщині на пожежах травмовано двоє громадян

Джерело: dancor.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua