Конотопчанин – на Діамантовій лізі

07 вересня 2024 р. 15:00

07 вересня 2024 р. 15:00


Лише одна позиція й одне очко відділили Артура Фельфнера від такого на початку сезону, здавалось би, далекого, а наприкінці настільки близького фіналу «Діамантової ліги», повідомляє ФЛАУ.

В Цюрих Фельфнер приїхав, посідаючи п’яту сходинку в загальному рейтингу. Щоб потрапити у фінал, він мав втриматися в шістці й мав усі шанси це зробити. Але не типові для нього 75.89 м і сьома позиція відкинули його на сьому сходинку в «діамантовому» протоколі. До фіналу йому не вистачило лише одного очка.

– Почувався добре, але, можливо, вплинуло те, що перед цими змаганнями зовсім не метав, щоб не турбувати спину. Наприкінці сезону вже дещо складно, й хотів трішки поберегти себе, – пояснив Артур Фельфнер після виступу. – Не відчував снаряд, як це мало б бути. Й з технічної точки зору також не все вдалося.

На 69 метрах у першій спробі точно не концентрував увагу. Працюю над психологією. І знав, що у мене є ще спроби, поступово додавав, але так і не потрапив у спис – то він летів перекинутий, то я задирав його. А щоб рівно, як того хотілось би і як то мало б бути, жодного разу сьогодні так і не вдалося..

Конотопчанин – на Діамантовій лізі

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua