Сумчани здобули медалі на чемпіонаті України з легкої атлетики

07 вересня 2024 р. 21:59

07 вересня 2024 р. 21:59


7 вересня у Житомирі відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики з естафетного бігу. Серед учасників і спортсмени з Сум, які здобули медалі.

“Участь у чемпіонаті брали легкоатлети Сумщини. Ми маємо чотири “золоті” медалі і три “срібні”, – повідомив Суспільному перший віцепрезидент Федерації легкої атлетики Сумської області Віталій Корж.

У естафеті 4х800 метрів серед жінок сумська четвірка – Тетяна Головченко, Марія Радько, Ольга Письменна та Юлія Рубаник. Ця четвірка фінішувала зі “срібним” часом.

Дмитро Іващук, Дмитро Торгачов, Данило Гузь та Максим Сердюк в естафеті 4х400 метрів серед молоді пробігли зі “сріблом”.

У чоловіків на цій дистанції – Ярослав Демченко, Андрій Нечипоренко, Костянтин Ожійов та Олександр Погорілко здобули “золото”.

На дистанції 4х100 метрів у юніорів сумська четвірка – Дмитро Іващук, Ростислав Дегтярьов, Михайло Ковш та Нікіта Маслюк фінішувала першою.

У жінок на цій дистанції – Дарина Маслюк, Євгенія Мучарова, Лариса Голубовська та Діана Гончаренко пробігли швидше за суперниць.

Серед молоді сумчани – Данило Гузь, Максим Сердюк, Михайло Ковш та Нікіта Маслюк фінішували четвертими. Також серед молоді Андрій Нечипоренко, Діана Гончаренко, Дмитро Торгачов та Інна Рибалка фінішували зі “сріблом”.

У змішаній естафеті 4х400 метрів серед дорослих Ярослав Демченко, Дарина Маслюк, Олександр Погорілко та Євгенія Мучарова показали “золотий” результат.

Сумчани здобули медалі на чемпіонаті України з легкої атлетики

Джерело: sumypost.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua