Тростянець відзначив 364-й День народження

15 вересня 2024 р. 11:07

15 вересня 2024 р. 11:07


Сьогодні Тростянець – це місто не лише з багатою історією, а й з потужним потенціалом для розвитку й реалізації цікавих проєктів та ініціатив.

«Тростянець – амбітний, інноваційний, ви реалізуєте цікаві проєкти і ділитесь цим досвідом з іншим громадами Сумщини й України, – зазначив на святкуванні перший заступник начальника Сумської ОВА Тарас Савченко. – Ви сильні і стійкі. Ми побачили це у лютому-березні 2022 року. Окрема шана і вдячність всім, хто дотичний до звільнення Тростянця, кожному, хто забезпечував життєдіяльність окупованого на той час міста – представникам місцевого самоврядування, ДСНС, лікарям, підприємцям. Держава вірить у майбутнє Тростянця і підтвердження цьому –проєкти, які реалізуються сьогодні у вашому місті – ремонти доріг, лікарні, відновлення пошкоджених будинків, а незабаром і вокзалу та площі».

З нагоди Дня міста грамотами голови Сумської ОВА були нагороджені начальник управління капітального будівництва апарату Тростянецької міської ради Віктор НИКОНЕНКО, головний спеціаліст з питань капітального будівництва апарату Тростянецької міської ради Максим КРИВОШЕЇН. Подякою начальника ОВА відзначили Валентину КОЛОДКО – начальника КП Тростянецької міської ради «Чисте місто».

Також містяни та гості Тростянця традиційно вшанували пам”ять загиблих земляків, які поклали життя, захищаючи нашу державу від російського агресора. Квіти поклали і до пам”ятного знаку воїнам 93 бригади «Холодний Яр», силами якої Тростянець було звільнено від окупантів наприкінці березня 2022 року.

Тростянець відзначив 364-й День народження

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua