Охтирчанину присудили півтора роки виправних робіт за крадіжку

16 вересня 2024 р. 09:59

16 вересня 2024 р. 09:59


Кримінал Новини Суспільство

Охтирський міськрайонний суд призначив покарання чоловіку, який у гостях обікрав знайому.

Обвинувачений ввечері був запрошений до знайомої в гості, вони спілкувались за чаркою. Коли потерпіла вийшла з кімнати, він побачив на полиці золоту жіночу каблучку та гроші в сумі 1500, 00 гривень, які викрав та поклав до кишені своїх штанів. Коли знайома повернулася до кімнати, вони ще деякий час поспілкувалися, після чого обвинувачений з викраденими речами пішов додому.

Наступного дня чоловік усвідомив свій проступок, але боявся зізнатися потерпілій. Викрадені речі весь час були в нього, згодом він все повернув потерпілій. Щиро розкаявся.

Збитки від крадіжки золотої жіночої каблучки 585 проби, вагою 5,87 г та грошових коштів в сумі 1500,00 грн склали загальну суму 11126,00 гривень.

В судове засідання потерпіла не прибула, подала заяву про проведення судового засідання без її участі, претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не заявила.

Судом врахував щире каяття обвинуваченого, добровільне відшкодування збитків потерпілій і призначив йому покарання у виді виправних робіт на строк один рік шість місяців з відрахуванням в доход держави 10 відсотків від суми заробітку.

okhtyrka.net

Охтирчанину присудили півтора роки виправних робіт за крадіжку

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua