Біла спідниця: найпопулярніші фасони та варіанти аутфітів

16 вересня 2024 р. 17:02

16 вересня 2024 р. 17:02


Стильні й практичні речі завжди популярні, особливо, коли мова йде про жіночий гардероб. Для тих, хто шукає ідеальне поєднання стилю, високої якості одягу, та доступних цін, біла спідниця SOLMAR стане чудовим доповненням. Завдяки широкому розмірному ряду бренду, кожна жінка зможе знайти ідеальну річ для своєї фігури.

Найпопулярніші фасони білих спідниць

При створенні базового гардероба стилісти радять звернути увагу на такі фасони, як:

  • А-силует;
  • балон;
  • прямий.

Спідниці А-силуету притаманні такі риси, як тонка затягнута талія та об’ємний низ. Цей фасон підходить практично будь-якому типу фігури. Стилісти особливо рекомендують таку модель у випадку вузьких стегон та широких плеч, адже вона допоможе збалансувати пропорції.

Об’ємна спідниця-балон щільно облягає талію та розширюється вниз, набуваючи форму повітряної кулі. Найбільш трендовою є довжина міді, також популярні варіанти міні та «за коліно». Цей фасон можна носити як з базовою футболкою-поло чи сорочкою, так і з жакетом. Ідеальним є поєднання білої спідниці-балону з класичним денімом.

Пряма спідниця-максі гарно окреслює фігуру. Пряма модель створює візуальну вертикаль, яка додатково витягує силует. Це один з оптимальних варіантів для струнких дівчат низького і середнього зросту.

Варіанти аутфітів з білою спідницею

Незалежно від фасону та стилю, біла спідниця чудово підходить для створення як повсякденних, так і офіційних аутфітів.

Для створення стильного образу на кожен день білу спідницю комбінують із базовою футболкою як однотонною, так і з мінімалістичним принтом. Цей аутфіт підійде для прогулянок або зустрічей з друзями.

Класична блузка створить більш офіційний або елегантний образ. Для створення офісного аутфіту можна обрати блузку нейтральних або пастельних відтінків, а також туфлі на підборах.

Прихильницям стилю кежуал стилісти радять поєднувати білу спідницю з джинсовою курткою. Цей комплект – оптимальний вибір для весняних та літніх прогулянок.

З допомогою білої спідниці можна створити безліч вдалих аутфітів. В асортименті бренду SOLMAR неодмінно знайдеться потрібна модель саме для вас.

Реклама

Біла спідниця: найпопулярніші фасони та варіанти аутфітів

Джерело: shostka.info

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua