«Унікальна аудиторія для всієї держави»: у Сумському НАУ відкрили Сlaas Аcademy від компанії ATS

16 вересня 2024 р. 17:26

16 вересня 2024 р. 17:26


У Сумському національному аграрному університеті знакова подія – відкриття СlAAS Academy від компанії ATS. Сучасна лабораторія CLAAS Academy – це освітній майданчик для профорієнтаційної діяльності, осередок професійного спілкування й підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та галузевих спеціалістів.

За словами ректора СНАУ Ігоря КОВАЛЕНКА, ця аудиторія для здобувачів освіти є результатом багаторічної роботи Інженерно-технологічного факультету, менеджменту університету та партнерів:

«Це унікальна аудиторія для всієї держави, для всіх аграрних закладів, тут будуть навчатись як здобувачі освіти так і керівники підприємств. Підвищувати свої навички зможуть учні професійно-технічих училищ ,учні професійних коледжів нашого регіону, учні загальноосвітніх шкіл»

Компанія ТОВ «Агротехсоюз» ( ATS ) була заснована в 1997 році як центр з сервісного обслуговування та постачання запасних частин до сільськогосподарської техніки німецької фірми CLAAS. На сьогоднішній день компанія є офіційним дилером передових світових виробників сільськогосподарської техніки. Директор компанії ATS Іван ДЕРГАЛЮК відзначив важливість створення належних умов для навчання. Він впевнений, інвестиція у розвиток нового покоління аграріїв є найкращою, адже в результаті вони отримують справжнього фахівця:

« З університетом ми давно співпрацюємо, СНАУ доволі такий активний, мабуть один із найбільш активних аграрних університетів України. Контакти були весь час, ми прагнули зробити таку лабораторію ближче до студентів, адже вони – майбутні професіонали своєї справи та майбутні керівники різних підприємств»

Працювати у лабораторії CLASS Academy зможуть по чотири людини за одну пару, що дозволить здобувачам освіти якнайкраще опанувати правила використання техніки не тільки теоретично, а й практично. Підготовка сучасного спеціаліста у галузі механічної інженерії для розвитку аграрного сектору країни є надважливим питанням для закладів вищої освіти.

У часи повномасштабної війни фахова підготовка майбутніх спеціалістів агропромислової галузі є ключовим аспектом у зміцнені продовольчої безпеки країни. Співпраця між СНАУ та ATS є важливим кроком у підготовці висококваліфікованих спеціалістів для розвитку аграрної галузі нашої країни!

«Унікальна аудиторія для всієї держави»: у Сумському НАУ відкрили Сlaas Аcademy від компанії ATS

Джерело: sumypost.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua