До десяти років позбавлення волі загрожує чоловікові, який до смерті побив односельця

16 вересня 2024 р. 17:42

16 вересня 2024 р. 17:42


Білопільським відділом Сумської окружної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка, який до смерті побив односельця.

Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Слідством встановлено, що подія сталась в одному з населених пунктів Білопільської громади 3 червня 2024 року. У нічний час обвинувачений почув грюкіт на вулиці. Взявши до рук металеву кочергу, він вийшов на подвір’я та побачив односельця, який стояв поруч із парканом. Між чоловіками виникла словесна перепалка, під час якої господар домоволодіння щонайменше п’ять разів ударив потерпілого металевою кочергою. Від отриманих травм 40-річний потерпілий через декілька днів помер у лікарні.

Фото: Поліція Сумської області вбивство, Білопільська громада

Це вже був не перший конфлікт односельців. На початку року між чоловіками також відбулась бійка, під час якої обвинувачений завдав потерпілому легкі тілесні ушкодження. Однак справа так і не дійшла до суду, оскільки постраждалий забрав заяву та відмовився від претензій.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування завершено слідчими відділення поліції №1 (м. Білопілля) Сумського РУП ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Реклама

До десяти років позбавлення волі загрожує чоловікові, який до смерті побив односельця

Джерело: bilopillia.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua