У Конотопі триває обстеження пошкоджених атакою шахедів приміщень

16 вересня 2024 р. 18:36

16 вересня 2024 р. 18:36


16.09.2024 над обстеженням працюють 2 комісії - у центрі міста (по пр.Миру та вул.Успенсько-Троїцькій, вул.Амосова). Обстежуються також помешкання громадян, які подали заяви через єВідновлення в Дії та через міську телефонну "гарячу" лінію або звернулись особисто до міської ради із заявою, повідомили в мерії Конотопа .

Станом на 16.09.2024 (протягом вихідних) особисто із заявами до міської ради звернулось 16 громадян, зафіксовано 6 повідомлень у телефонному режимі.

НАГАДУЄМО: г ромадяни, помешкання яких пошкоджено, мають право на отримання державної допомоги через програму єВідновлення в Дії.

Для цього НЕОБХІДНО‼

Власнику пошкодженого майна необхідно ОСОБИСТО звернутися через Дію для отримання державної допомоги (Сервіси - єВідновлення - подати інформаційне повідомлення - подати заяву на компенсацію).

Додаткову інформацію можна отримати на сайті програми "єВідновлення" або ж звернувшись на спеціальну урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2).

Також можна звернутися до команди підтримки "Дії", надіславши повідомлення на сторінках "Дії" у Facebook, Telegram та Viber.

У разі неможливості особистого подання заяви в Дії, Ви можете звернутися за допомогою до представника міської комісії з обстеження пошкоджених об`єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій на території Конотопської міської територіальної громади та у зв'язку з надзвичайною ситуацією військового характеру під час обстеження Вашого домоволодіння або

ОСОБИСТО подати заяву через ЦНАП (м.Конотоп, пр. Червоної Калини, 13), маючи при собі посвідчення особи та підтвердження права власності на пошкоджене майно.

Чергові номери міської ради Конотопа з приводу пошкодженого майна:

Cool

Пам`ятка - як отримати компенсацію за зруйноване, пошкоджене майно-за посиланням:

https://sss-ua.org/useful-materials/yak-otrymaty-kompensatsiyu-za-poshkodzhene-abo-zruynovane-zhytlo-povna-instruktsiya/

У Конотопі триває обстеження пошкоджених атакою шахедів приміщень

Джерело: dancor.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua