Залиште свій спогад про війну на SVIDOK.ORG

14 жовтня 2024 р. 16:38

14 жовтня 2024 р. 16:38


Платформа Svidok.org закликає жителів Сум та Сумської області ділитись своїми свідченнями про злочини росії! Адже весь світ має знати, яким є “русскій мір”.

Про це інформує Сумська обласна військова адміністрація.

Чому це важливо?

Нехай усі побачать правду! росія цинічно бреше, що не обстрілює цивільні об’єкти, але в Сумській області щодня є нові прильоти, руйнування, а також, на жаль, жертви.

На Svidok.org зареєстровані іноземні журналісти, які з дозволу оповідача використовують історії для світового розголосу і спростування брехні кремля. Також свідчення українців стають основою для міжнародних виставок, що посилює підтримку ЗСУ.

Разом ми створимо цифровий музей спогадів. Щоб кожна подія, кожна зруйнована доля були закарбовані в історії.

Допоможемо притягнути до відповідальності росію! Свідчення воєнних злочинів передаються Міжнародному кримінальному суду та Офісу Генпрокурора, формуючи базу доказів проти росіян.

Це безпечно! Svidok.org – онлайн-платформа, яка має кілька рівнів кіберзахисту та постійне резервне копіювання даних. Тому всі свідчення надійно захищені, зашифровані та залишаються анонімними для інших користувачів.

Наразі 4080 українців вже користуються платформою і залишають свої свідчення на Svidok.org . Створіть і ви свій щоденник війни, де можна ділитись пережитим та побаченим, зберігати свої спогади, показувати жахливі наслідки російських атак, які щоденно переживають в Сумській області.

Залишити свої свідчення можна у зручний спосіб:

Перейшовши на сайт Svidok.org та пройшовши коротку реєстрацію.

Скориставшись телеграм-ботом @SvidokNoteBot.

Зателефонувавши за безкоштовним номером 0 800 507 480, де також можна продиктувати своє свідчення.

Всі свідчення є анонімними та передаються до Офісу Генпрокурора та Міжнародного кримінального суду, які наполегливо працюють, щоб винні опинилися на лаві підсудних. Крім цього, на Svidok.org зареєстровані іноземні журналісти, які з дозволу оповідача можуть використати історії для світового розголосу і спростування брехні кремля.

Ваша історія важлива! Поділіться нею на Svidok.org

Реклама

Залиште свій спогад про війну на SVIDOK.ORG

Джерело: bilopillia.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua