На Сумщині правоохоронці по «гарячих слідах» затримали трьох грабіжників: один з них виявився жителем Конотопського району

15 жовтня 2024 р. 12:00

15 жовтня 2024 р. 12:00


Роменські поліцейські оперативно знайшли та затримали групу чоловіків, які спочатку незаконно позбавили волі потерпілого, а потім побили та пограбували його. Наразі слідчі вже повідомили зловмисникам про підозру.

До Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 26-річного жителя одного із сіл, що на Липоводолинщині, про пограбування. Заявник пояснив, що троє невідомих, проти його волі, із застосуванням до нього сили, посадили до автомобіля та вивезли в сусіднє село. Надалі зловмисники побили потерпілого, відібрали в нього гаджет та заволоділи коштами, що були на картці. На місце виклику негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Проведеними невідкладними оперативно-розшуковими заходами співробітники кримінальної поліції у взаємодії з поліцейським офіцером громади встановили осіб зловмисників. Ними виявились 22-х і 25-річні жителі Роменщини та 23-річний мешканець Конотопського району.

Правоохоронці затримали усіх трьох фігурантів в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Мобільний телефон потерпілого вилучений, а транспортний засіб поміщений на штрафний майданчик.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва Роменської окружної прокуратури повідомили чоловікам про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України. Стосовно них судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

На Сумщині правоохоронці по «гарячих слідах» затримали трьох грабіжників: один з них виявився жителем Конотопського району

Джерело: konotop.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua