У конотопському Хабі цифрової освіти розпочався новий навчальний семестр

16 жовтня 2024 р. 11:46

16 жовтня 2024 р. 11:46


15 жовтня для відвідувачів Територіального центру соціального обслуговування Конотопської міської ради та користувачів бібліотеки у Хабі цифрової освіти міській бібліотеці ім. С. І. Пономарьова Конотопської міської ради відбулося перше заняття нового безкоштовного навчального курсу за напрямком «Основи цифрової грамотності».

Цього разу до навчальної групи долучилося 8 студентів.

Курс спрямований на розширення доступу конотопців до мобільних інформаційних технологій і навчання користувачів безпечному та ефективному використанню мобільних пристроїв. Він допомагає людям бути незалежними, почуватися захищеними та інтегрованими у сучасний інформаційний простір.

Вже на першій лекції всіх охочих опанувати цифрову техніку навчили основних необхідних азів. В індивідуальному порядку інженер-програміст Віталій Забіяка розповів як включати/виключати смартфон, керувати звуком, записати новий контакт у телефон. Також присутні дізналися, що за допомогою смартфона можна не лише знаходити потрібну інформацію, а й встановлювати додатки, віджети, Google Play Маркет.

Курс «ОСНОВИ ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ» містить 10 занять. Заняття відбуватимуться щовівторка о 10 годині, повідомили у Міській бібліотеці ім С. І. Пономарьова.

У конотопському Хабі цифрової освіти розпочався новий навчальний семестр

Джерело: konotop.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua