Дзюдоїсти Сумщини стартували на чемпіонаті України

17 жовтня 2024 р. 21:27

17 жовтня 2024 р. 21:27


17 жовтня у Львові стартував чемпіонат України серед чоловіків та жінок з дзюдо. Участь у змаганнях беруть і спортсмени з Сумщини.

“Сумщину на турнірі представлятимусь 15 спортсменів. На татамі вийдуть сім чоловіків і вісім жінок”, – повідомив Суспільному віцепрезидент Сумської обласної федерації дзюдо Сергій Колесніченко.

Сьогодні, у перший день змагань у ваговій категорії до 48 кг представниця Сумщини Юлія Засульська посіла третє місце. Валерія Вальченко та Анастасія Савченко за медалі поборотися не змогли.

У вазі до 52 кг Маргарита Мірошниченко стала чемпіонкою. Не втрутились у боротьбу за медалі Марія Васюта та Софія Гречка.

У чоловіків у вазі до 73 кг без медалей завершили свій виступ на татамі Володимир Мазкун, Михайло Креслін та Богдан Мальонкін.

Також сьогодні на п’єдестал пошани піднялись студенти Сумського державного університету. Аспірант СумДУ Дільшот Халматов (вагова категорія до 60 кг) та студент Микита Голобородько здобули “золото”. “Срібло” виборола аспірантка Анастасія Антіпіна (вагова категорія до 63 кг). “Бронзові” медалі вибороли Тетяна Лімзаєва (вагова категорія до 52 кг), Крістіна Опанасенко (вагова категорія до 63 кг) та Назар Вісков (вагова категорія до 60 кг).

18 жовтня у ваговій категорії до 70 кг за медалі позмагаються сумчанки Ангеліна Мандрика, Вікторія Гриценко та Марія Рицька. Артем Хомула боротиметься на татамі у вазі до 81 кг. У ваговій категорії до 90 кг змагатимуться Юрій Солодовник та Іван Дугов, у вазі понад сто кг – Алєксєй Моісєєв.

Дзюдоїсти Сумщини стартували на чемпіонаті України

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua