У Конотопі запрацював Офіс відновлення та розвитку громади

18 жовтня 2024 р. 09:51

18 жовтня 2024 р. 09:51


Відкриття Офісу відновлення та розвитку в Конотопі стало можливим завдяки Програмі розвитку ООН в Україні та фінансовій підтримці Уряду Швеції.

«Функціонування Офісу при Конотопській міській раді дозволить громаді посилити та масштабувати роботу в напрямку міжнародної співпраці, бо Офіс – це не просто приміщення, це платформа для співпраці, яка обʼєднуватиме владу, міжнародні організації, медіа, громадськість та бізнес»,- зазначили у Конотопській міськраді.

Передбачається, що тут будуть відбуватися робочі зустрічі, засідання, тренінги тощо.

«Ваша громада має потужну базу та успішно реалізовані кейси. Тож цей офіс посилить інвестиційну роботу та допомагатиме владі визначати пріоритети проєктів для донорів, фондів і програм, сприяючи сталому повоєнному розвитку за допомогою інтегрованого механізму відновлення, для функціонування якого ПРООН, за сприяння міжнародних партнерів, розробила інструментарій і методичні рекомендації, організувала навчання фахівців та облаштувала офіс необхідною технікою та меблями» – зазначила Програмна аналітикиня з питань доброго врядування ПРООН в Україні Ганна Білявська.

konotop.in.ua

У Конотопі запрацював Офіс відновлення та розвитку громади

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua