Молодь Конотопа взяла участь у форумі «Вільні мріяти: Сумщина»

18 жовтня 2024 р. 12:14

18 жовтня 2024 р. 12:14


Представниці відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради разом з представниками молодіжної ради при КМР взяли участь в обласному молодіжному форумі «Вільні мріяти: Сумщина», повідомляє Відділ Конотопської міської ради у справах молоді та спорту.

Форум «Вільні мріяти: Сумщина» відбувся за участю голови Сумської обласної державної адміністрації Володимира Артюха.

Протягом дня учасники заходу  мали можливість обговорити важливі питання під час панельних дискусій, однією з яких була тема «Молодіжна політика: стан, проблеми, перспективи, розвиток», де всі мали можливість поділитися власним досвідом, ідеями та баченням сучасних викликів.

Важливою частиною заходу стала зворушлива презентація фотовиставки «Сумчани на війні. Незламність. Сила. Мужність». Світлини героїв нашого краю стали нагадуванням про незламний дух людей, які боронять нашу свободу та захищають наші землі.

«Відверті та змістовні обговорення дозволили учасникам поглянути на реальні проблеми, з якими стикається молодь, а також знайти спільні рішення для розвитку потенціалу юного покоління. Важливо, що цей захід нагадав усім: мрії – це не просто фантазії, а перший крок до реальних змін, і молодь Сумщини має силу зробити ці зміни справжніми. Молодь Сумщини разом, молодь Сумщини це важливо!», -зазначили у Відділі Конотопської міської ради у справах молоді та спорту.

Молодь Конотопа взяла участь у форумі «Вільні мріяти: Сумщина»

Джерело: konotop.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua