У Конотопі визначили переможців конкурсу дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»

18 жовтня 2024 р. 13:01

18 жовтня 2024 р. 13:01


Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» покликаний підтримати талановитих дітей та молодь, сприяти подальшому розвитку їх обдарувань, залучати до активної участі у мистецькому житті країни та формувати творчу еліту України.

У творчій родині Конотопського ЦДЮТ визначено переможців в першому міському етапі Всеукраїнського конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси».

– І місце – хореографічний номер «Квітка душа», Народний художній хореографічний колектив «Мрія», номінація «Хореографічне мистецтво» – «Танцюй під українську».

– І місце – хореографічний номер «Чисті роси України», Зразковий хореографічний колектив «Лілея», номінація «Хореографічне мистецтво» – «Танцюй під українську».

– І місце – хореографічний номер «Тиша», Зразковий художній колектив спортивного бального танцю «Сучасник», номінація «Хореографічне мистецтво» – «Танцюй під українську».

– І місце – вокальний номер «Шум», Вокальний колектив «Cambiata», номінація «Художнє виконавство» – «Лелеченька».

– ГРАН-ПРІ – Клуб лідерів «ЛАД», керівник Троць Тетяна, номінація «Художнє виконавство» – «Живе слово».

«Вітаємо кожного окремо і всіх разом! Бажаємо, щоб усі отримали задоволення від досягнутого, знайшли для себе нові цілі та з таким самим ентузіазмом, докладаючи всіх зусиль, домагалися нових, вищих і значущих перемог», – йдеться у повідомленні.

konotop.in.ua

У Конотопі визначили переможців конкурсу дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua