Міський голова Конотопа розповів про ситуацію з теплопостачанням та подякував Дніпру за допомогу

21 жовтня 2024 р. 13:28

21 жовтня 2024 р. 13:28


Сьогодні, 21 жовтня, міський голова Конотопа Артем Семеніхін записав чергове відео звернення до конотопців, в якому розповів про оперативну ситуацію в громаді.

Найперше очільник громади подякував меру Дніпра Борису Філатову за подарунок – три тони палива. Їх передадуть на підприємство  «Теплогарант».

«Деякі котельні в місті вже зараз запущені. Є питання по початку опалювального сезону у нас в Центральній районній лікарні, але питання тут стоїть не за нашими фахівцями, це питання виключно в газовиках.  Вони чомусь 5-й день не можуть приїхати і розпломбувати ці вимикачі. Сподіваємося сьогодні вони зроблять це», – зазначив Артем Семеніхін.

Що ж стосується житлового фонду то за словами очільника Конотопа, сьогодні буде сформовано графік коли і яка котельня буде включена.

«Ми вже готові до цього. Можливо сьогодні, частково по будинкам нашим буде з’являтися тепло. Максимум завтра. Не довго залишилось чекати», – наголосив він.

Окрему увагу мер приділив питанню вуличного освітлення.

«На превеликий жаль, зараз нестабільна напруга в мережі вона виводить з ладу всі електронні механізми, які запускають мережу вуличного освітлення і частково виходять з ладу світильники. Тому по деяким мікрорайонам сьогодні буде відсутнє вуличне освітлення, але це тимчасово, до стабілізації напруги в мережі. Ми його тоді включимо, відновимо і все буде працювати. Хочу подякувати принагідно нашим енергетикам за ту роботу, яку вони роблять, в тому числі і зараз, для того, щоб відновити нормальне електропостачання в наших домівках і в нашому місті», – зазначив голова громади.

Саме через це по місту не можуть відновити і рух трамваїв.

Детальніше у відео:

Міський голова Конотопа розповів про ситуацію з теплопостачанням та подякував Дніпру за допомогу

Джерело: konotop.in.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua