Керівником ОКАП «Сумиоблагроліс» призначено Сергія Іщенка

22 жовтня 2024 р. 13:20

22 жовтня 2024 р. 13:20


Розпорядженням голови Сумської обласної ради Олексія Романька від 15 жовтня виконуючим обов’язки генерального директора ОКАП «Сумиоблагроліс» призначено Сергія Іщенка.

Про це повідомляє Сумська обласна рада.

«Всі ми знаємо, з якими проблемами сьогодення стикається це підприємство, які виклики має. Сергій Олексійович – досвідчений керівник, має вищу освіту, великий досвід роботи, очолює постійну бюджетну комісію обласної ради. Він зарекомендував себе достойно серед колег, відома в області особистість, упевнений у своїх можливостях. Я знаю, що він зможе вивести наше лісогосподарське підприємство на належний рівень» , - наголосив голова обласної ради під час представлення колективу нового очільника.

Олексій Романько звернувся до кожного керівника дочірнього підприємства, аби вони підтримали Сергія Іщенка на посаді і спільно працювали задля нашої Перемоги. А ще нагадав: найголовніше, що потребується від підприємства – своєчасна сплата податків та заробітної плати, допомога військовим.

Фото: facebook.com/Сумська обласна рада Сергій Іщенко, Сумиоблагроліс

Сергій Іщенко подякував голові ради за представлення й підтримку:

«Я цілком усвідомлюю, яка відповідальність лягає на мої плечі, перебуваючи на цій посаді. Найголовнішим вбачаю для себе – об’єднати колектив і разом з депутатським корпусом та Сумською ОВА працювати на Перемогу. Також вважаю, важливо підняти на належний рівень стан фінансово-економічної діяльності підприємництва. Тому готовий до конструктивного діалогу задля роботи на розвиток підприємства, Сумщини і держави в цілому».

Депутати привітали свого колегу по депутатському корпусу з призначенням на посаду керівника ОКАП «Сумиоблагроліс» та побажали Сергію Іщенку результативної роботи, виважених рішень, конструктивної співпраці з колективом. А також запропонували призначати керівників на постійну основу за контрактом, а не виконуючим обов’язки, оскільки, на їх думку, тоді більше відповідальності.

Реклама

Керівником ОКАП «Сумиоблагроліс» призначено Сергія Іщенка

Джерело: bilopillia.city