Тростянеччина провела в останню путь захисника Олександра Кожушка

22 жовтня 2024 р. 18:08

22 жовтня 2024 р. 18:08


Тростянецька громада понесла тяжку, непоправну втрату: під час виконання бойового завдання в Суджанському районі Курської області 17 жовтня 2024 року загинув захисник України Кожушко Олександр Олександрович.

Сьогодні у Тростянці, на цвинтарі по вул. 93 Бригади, відбулася церемонія прощання та поховання.

Олександр народився 19 січня 1996 року у м. Тростянець. Тут він і виріс, закінчив місцеву школу №4, влаштувався на роботу на шоколадну фабрику, де працював у одному цеху з мамою, на бісквітній лінії. Учителі та однокласники запам‘ятали його товариським, розумним, порядним, людяним та патріотичним. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він добровольцем пішов до лав Збройних Сил України.

Старший солдат Кожушко Олександр Олександрович служив командиром 2-го десантно-штурмового відділення 2-го десантно-штурмового взводу 6-ої десантно-штурмової роти 2-го десантно-штурмового батальйону 80-ої окремої десантно-штурмової Галицької бригади, де проявив себе мужнім, сміливим та відважним воїном, безстрашним та авторитетним командиром.

На честь загиблого воїна військові здійснили три залпи, а військовослужбовці передали матері загиблого жовто-синій стяг…

Вічна пам’ять і слава!

Тростянеччина провела в останню путь захисника Олександра Кожушка

Джерело: debaty.sumy.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua