Тернопільський спортсмен став чемпіоном України з картингу

04 вересня 2024 р. 18:11

04 вересня 2024 р. 18:11


У Києві з 22 по 25 серпня відбувся 4 завершальний етап чемпіонату України з картингу.

Участь в змаганнях взяли орієнтовно 90 учасників в різних класах. Тернопіль на чемпіонаті представили семеро пілотів: Вадим Сус, Єлисей Старостенко, Дмитро Пеньківський, Тимур Гаріян, Іван Лобоцький, Микола Дирецький і Захарій Сліпченко.

Про це повідомив очільник Федерації картингу Тернопільської області та тренер команди “Black Racing team” Микола Чорний.

У інтернаціональному класі “ОК” Дмитро Пеньківський здобув перемогу та став чемпіоном України. У цьому ж класі ще один тернополянин Захарій Сліпченко зайняв 4 місце.

– Для Дмитра Пеньківського це перший чемпіонат україни. Другий рік він займається і перший бере участь в змаганнях. Взагалі, вся команда в хорошій формі, враховуючи що тривалий період не мали практики –  коронавірус, війна і команда повернулася до активної фази занять тільки на початку цього літа. В умовах війни і виїзди завжди складні але команда знаходить можливості їхати на змагання, як в Україні і за її межами, – говорить Микола Чорний.

Тернопільський спортсмен став чемпіоном України з картингу

Пілоти Дмитро Пеньківський та Захарій Сліпченко здобули звання кандидатів у майстри спорту України.

Цими днями команда вирушає на завершальні етапи змагань в Румунію, зокрема на чемпіонат країни у місті Бакеу та змагання у Бухаресті.

Тернопільський спортсмен став чемпіоном України з картингу

Джерело: oblast-te.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua