Тернопільська "Нива" мінімально поступається "Буковині"

04 вересня 2024 р. 19:10

04 вересня 2024 р. 19:10


31 серпня футбольний клуб "Нива" Тернопіль в рамках 4 туру чемпіонату Першої ліги в групі "А" у виїзній грі поступився чернівецькій "Буковині".

У найбільш очікуваному матчі суботи "Буковина" приймала "Ниву". Відзначимо, що цю гру через дискваліфікацію пропускав головний тренер колективу із Чернівців Валерій Кривенцов. "Буковина" у минулому турі вперше у чемпіонаті виграла, а "Нива" у більшості втратила перемогу над "Металістом". Звертаємо увагу, що гостям сьогодні не зміг допомогти один із лідерів Андрій Різник.

У першій половині зустірчі вболівальники почали конкурентний футбол. Здавалося, що на перерву суперники підуть без голів, але господарі все ж змогли відзначитися. Забив футболіст, який увійшов у гру по ходу першого тайму. Після прострілу Хамелюка і рикошету від захисника м'яч опинився у Гончарука, який потужно пробив у верхній кут -1:0.

Боротьба, боротьба та ще раз боротьба. Саме цим запам'яталися першій хвилини другої половини зустрічі. У захисті команди грали досить якісно, а ось з атакою були суттєві проблеми. На 73-й хвилині господарі поля залишилися у меншості. Бусько збив Галадея, який вибігав на оперативний простір і отримав червону.

Проте, реалізувати чисельну більшість колектив із Тернополя не зміг. Таким чином, "Буковина" другий тур поспіль перемагає.

"Буковина" - "Нива" 1:0

Голи: Гончарук (37)

Вилучення : Бусько (73)

"Буковина": Каневцев - Бусько, Гірний, Глущук, Голуб, Дудник, Кілєвий, Морговський, Рудавський, Хамелюк, Шинкаренко

"Нива": Жупанський - Мудрий, Зінь, Слотюк, Бей, Давидов, Кухарук, Козак, Михайленко, Гатала, Галадей

Джерело: ua-football.com/

Тернопільська "Нива" мінімально поступається "Буковині"

Джерело: soroka.ternopil.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua