Учениця з Тернополя здобула бронзу на міжнародній олімпіаді з економіки

05 вересня 2024 р. 11:37

05 вересня 2024 р. 11:37


В славетному місті Олімп (Греція), після двох днів «перегонів» відбулось нагородження переможців і учасників Міжнародної олімпіади з економіки.

Близько 100 учасників-старшокласників з різних куточків світу (з Аргентини, Колумбії, В’єтнаму, Китаю – в цілому з 18 країн) попри жорстку конкуренцію та вимог до правил перебування в Олімпійському містечку, зуміли налагодити дружні контакти, поспілкуватися, поділитись знаннями й враженнями та найголовніше – отримати величезний змагальницький досвід.

Україна вже вдруге бере участь у такій олімпіаді і цьогоріч досить успішно, адже четверо учасників стали переможцями: три бронзові нагороди і одна золота.

“Одна з таких нагород, бронзова медаль, поїде в Тернопіль, до класичного ліцею, адже її отримала наша 10-класниця МАР’ЯНА ДЮЛАЙ. Нагорода достойна, адже дорога до неї була довга, з багатьма етапами змагань, з онлайн інтенсив-курсами, з виїзним навчанням, з експрес- англійською. Тож найщиріші вітання нашій юній переможниці Мар’яні Дюлай і побажання: втілювати знання в життя і не зупинятися на досягнутому”, повідомили у ліцеї.

Учениця з Тернополя здобула бронзу на міжнародній олімпіаді з економіки

Джерело: oblast-te.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua