У Тернополі тренується дівоча збірна України з футболу U17

05 вересня 2024 р. 13:16

05 вересня 2024 р. 13:16


На центральному міському стадіоні в Тернополі розпочалися тренування дівочої збірної команди України з футболу U-17. Дівчата готуються до першого етапу Чемпіонату Європи УЄФА.

Про це розповів Суспільному головний тренер збірної Сергій Сапронов.

За його словами, у листопаді команда зіграє зі збірними Мальти, де будуть відбуватися матчі. Також суперницями українок будуть збірні Румунії і Молдови.

“Це такий швидкоплинний збір. У нас всього лиш чотири тренування та дві гри. Але, думаю, що для кожної гравчині, яких ми викликали, це піде в скарбничку їхнього футбольного розвитку”.

Збірна команда України U-17

Запросили на тренувальний збір гравчиню дівочої футбольної команди “Минай” із Закарпаття Каріну Леспух.

Збірна команда України U-17

“Мало часу для підготовки до матчів, але стараємося все інтенсивно робити, щоби встигнути. Виконуємо все, як тренер каже”.

Софію Коновалову, яка грає за волинську команду “Ладомир”, до збірної викликають втретє.

Збірна команда України U-17

“Щаслива, що на кожен збір мене викликають. Будемо грати проти Мальти, Молдови та Румунії. Знаємо тільки суперників з Румунії. Ми вже проти них грали. А про інші команди поки що нічого не знаємо”.

Збірна команда України U-17

Під час зборів планують зіграти два контрольні матчі з молодіжною збірною командою України U-19, розповів Сергій Сапронов. Відпрацьовують і теорію, і практику.

“Щоб вони вже були підковані розумово. Щоб розуміли, що мають робити в тій чи іншій ситуації. Тому, якщо гравчині засвоять це дуже добре, то, звісно, будуть краще грати на полі. Тобто, швидше прийматимуть рішення”.

Футболістки тренуватимуться у Тернополі до кінця тижня.

У Тернополі тренується дівоча збірна України з футболу U17

Джерело: gazeta-misto.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua