У Тернополі відбувся матч серед жіночих збірних команд України

05 вересня 2024 р. 22:01

05 вересня 2024 р. 22:01


5 вересня, в рамках навчально-тренувального збору, відбувся перший контрольний поєдинок між жіночими збірними командами України WU19 та WU17.

Гра відбулася на тернопільському міському стадіоні імені Р. Шухевича. Доволі цікавий поєдинок завершився вольовою перемогою підопічних Наталії Ігнатович. Та все ж, перший тайм можна занести в актив саме футболістам збірною Ю-17, які не тільки більше створювали, а й зуміли реалізувати свій момент. На 36 хвилині зустрічі Каріна Леспух вдало зіграла на випередження і замкнула флангову передачу.

Після перерви малюнок гри кардинально змінився і вже ініціатива перейшла до більш досвідчених гравчинь Ю-19. І більше роботи стало саме у воріт Анастасії Чубак. На 58 хвилині, потужним ударом з-за меж штрафного майданчику Діана Боровська відновила рівновагу в матчі.

Ніхто не хотів поступатися у цьому матчі і футболістки виконали великий обсяг роботи, та все ж долю зустрічі вирішив одинадцятиметровий удар, який за хвилину до фінального свистка реалізувала капітан збірної WU19 Лідія Заборовець – 2:1.

Свій наступний поєдинок збірні планують провести у суботу, 7 вересня. Після чого футболістки повернуться у розташування своїх клубів і чекатимуть на наступний етап підготовки до матчів євровідбору, який відбудеться вже у листопаді.

Товариський матч жіночих збірних команд України

5 вересня 2024. м. Тернопіль – міський стадіон ім. Р.Шухевича

Україна WU19 – Україна WU17 – 2:1 (0:1)

Голи: Боровська 58, Заборовець 89 пен – Леспух 36

WU19: Калінчук – Ігнатенко (Шаламай 78), Ткачук (Яремчук 46), Боровська, Шевцова (Климова 78), Тарасенко, Птицина (Ляхович 75), Заборовець (к), Марценюк (Азізова 73), Жигадло (Голованчук 46), Масловська (Стахнюк 46)

WU17: Чубак – Купцова, Бєлкіна, Дерев’янко (Казіна 76), Осадча (Коновалова 73), Авраменко (к) (Олійниченко 89), Колодій (Деркач 66), Гладун (Артеменко 80), Іванченко (Куць 80), Савкіна, Леспух

Арбітри: Супоніна А. – Дутчак Я., Михайлишин Ю.

Фото – Жіночий футбол УАФ

У Тернополі відбувся матч серед жіночих збірних команд України

Джерело: www.gazeta1.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua