Ще один захисник з Тернопільщини поповнив небесне військо

06 вересня 2024 р. 12:25

06 вересня 2024 р. 12:25


Гримайлівська селищна об’єднана територіальна громада знову зазнала втрати. Війна забрала життя ще одного місцевого захисника – Андрія Богдановича Ткачика. Молодий чоловік, який віддав життя за Україну, довгий час вважався зниклим безвісти, але нещодавно стало відомо про його загибель.

Біографія захисника

Андрій Ткачик народився 1 вересня 1988 року в селі Калагарівка. На момент мобілізації проживав у селі Товсте Гримайлівської громади. 17 лютого 2023 року, після повномасштабного вторгнення Росії, Андрій долучився до лав Збройних Сил України, щоб захищати рідну землю від окупантів.

Обставини загибелі

У липні 2023 року рідні втратили зв’язок з Андрієм. Протягом кількох місяців він вважався зниклим безвісти, і близькі не втрачали надії на його повернення. Однак, як стало відомо згодом, Андрій Ткачик загинув 27 липня 2023 року під час ведення бойових дій з російськими окупантами в районі населеного пункту Григорівка Донецької області.

Військова служба та повернення додому

Андрій Ткачик служив стрільцем 1-го кулеметного відділення кулеметного взводу військової частини А4850. Тепер він назавжди повертається додому як герой, який віддав життя за свободу та незалежність України.

Зустріч тіла загиблого воїна планується найближчим часом. Точна дата та час будуть повідомлені додатково. Гримайлівська громада закликає всіх небайдужих підтримати родину та близьких Андрія Ткачика у цей скорботний час.

Ще один захисник з Тернопільщини поповнив небесне військо

Джерело: gazeta-misto.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua