Обговорення Стратегії розвитку людського капіталу в ЗСУ

06 вересня 2024 р. 18:48

06 вересня 2024 р. 18:48


Міністерство оборони України розпочало публічне обговорення Стратегії розвитку людського капіталу в Силах оборони.

Одним із пріоритетних завдань Міністерства оборони України є особистісний та професійний розвиток військовослужбовців, а також посилення кадрового потенціалу сил оборони. Для реалізації цих завдань відомство розробило стратегію розвитку людського капіталу в Cилах оборони та розпочало публічні обговорення.

У документі відомство окреслює ключові цілі та завдання для підвищення обороноздатності країни в умовах воєнного стану, післявоєнний період та мирний час. Особлива увага приділяється забезпеченню гендерної рівності, посиленню кадрової безпеки, впровадженню інноваційних підходів до управління персоналом, реалізації ефективної та справедливої ветеранської політики після військової служби.

Успішне впровадження Стратегії

Успішне впровадження Стратегії сприятиме підвищенню боєготовності Сил оборони, прискорить інтеграцію України до НАТО та ЄС, а також оптимізує інвестиції у розвиток військових кадрів.

Проєкт наказу розміщено на офіційному вебсайті Міністерства оборони України. Зауваження та пропозиції приймаються протягом 15 робочих днів з дня оприлюднення оголошення на електронну адресу: S.hreshchyshyn@mil.ua. Відповідальна особа — Грещишин Станіслав Васильович.

Міністерство оборони України запрошує всіх зацікавлених долучитися до обговорення та надати свої пропозиції.

Докладніше: https://bit.ly/3B2CBsP

Обговорення Стратегії розвитку людського капіталу в ЗСУ

Джерело: rovesnyknews.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua