Для військових створили програму «Імпульс»

06 вересня 2024 р. 18:49

06 вересня 2024 р. 18:49


У рамках поетапної цифрової трансформації Збройних Сил України військовослужбовці Центру масштабування технологічних рішень розробили інформаційно-комунікаційну систему «Імпульс». Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ, йдеться на сторінці Тернопільського ОТЦК та СП у фейсбуці.

У Збройних Силах України автоматизують всі процеси, пов’язані зі стройовою частиною та службою персоналу.

На виконання рішень Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Олександра Сирського Управління інноваційної діяльності ЗСУ продовжує організовувати та супроводжувати впровадження новітніх технологій в українській армії.

Дана інновація покликана автоматизувати всі процедури, пов’язані зі стройовою частиною та службою персоналу.

«Імпульс» значно зменшить бюрократичний тягар та дозволить військовослужбовцям більше уваги приділяти іншим важливим поточним завданням. Складні паперові документи будуть замінені на прості електронні, – йдеться у повідомленні.

Впровадження «Імпульсу» відбувається у повній взаємодії з напрацюваннями змін до наказу Міністерства оборони України № 280 «Про затвердження Інструкції з організації обліку особового складу в системі Міністерства оборони України».

Збройні Сили України поступово вибудовують масштабну цифрову екосистему, невід’ємною частиною якої стане «Імпульс».

Уже зараз триває робота над впровадженням відповідного мобільного застосунку. Невдовзі Збройні Сили України отримають доступну та прозору систему управління персоналом на всіх рівнях.

Для військових створили програму «Імпульс»

Джерело: oblast-te.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua