На посаду директора у Природний заповідник “Медобори” шукають людину, здатну реалізувати його потенціал

07 вересня 2024 р. 23:31

07 вересня 2024 р. 23:31


Тернопільська обласна військова адміністрація спільно з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України запрошує на посаду директора у Природний заповідник “Медобори” людину, здатну реалізувати його потенціал.

Заповідник “Медобори”, один із найцінніших природних комплексів України. Це місце потребує лідера, здатного вдихнути нове життя в діяльність установи, впроваджуючи сучасні підходи до збереження природи та розвитку території.

Основними завданнями нового керівника будуть не лише збереження унікальної флори та фауни заповідника, а й розвиток екоосвіти, популяризація природоохоронної діяльності серед місцевого населення та відвідувачів, а також залучення інвестицій для реалізації нових проєктів. Від нього очікується створення нових можливостей для співпраці з національними та міжнародними організаціями, що дозволить залучити додаткові ресурси та експертний досвід.

Кваліфікаційні вимоги до претендента:

  • громадянство України;
  • вища екологічна, біологічна або географічна освіта;
  • вільне володіння державною мовою;
  • стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня не менше, ніж 5 років;
  • знання законодавства в сфері охорони навколишнього природного середовища, природно-заповідного фонду, економіки та фінансів;
  • вміння організувати основну діяльність установи із застосуванням методів обґрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат та успішного досвіду діяльності природоохоронних установ, в тому числі країн Європейського Союзу.

Якщо ви бажаєте зробити свій вклад в збереження та розвиток заповідника, резюме надсилайте на пошту: kadry1@te.gov.ua.

На посаду директора у Природний заповідник “Медобори” шукають людину, здатну реалізувати його потенціал

Джерело: gazeta-misto.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua