Тернополянка дізналася про звільнення хлопця з полону під час акції підтримки

16 вересня 2024 р. 10:23

16 вересня 2024 р. 10:23


14 вересня повернувся із полону хлопець тернополянки Анастасії Крисак Назар Харів. Дівчина не бачила його понад два роки.

Анастасія розповіла Суспільному , що дізналася про обмін якраз під час акції на підтримку полонених, які вона організовує щотижня.

“Всі дзвонять, мене вітають, а я стою з тими плакатами, і не розумію, з чим. Потім за 10 хвилин мені вже подзвонили бійці з “Азову”, які бачили списки тих, кого обміняли. Я зразу подзвонила його братові, він теж іще нічого не знав. Зараз звільнених везуть у госпіталь. Чекаю на дзвінок від Назара. До речі, одна з учасниць наших автопробігів сьогодні дочекалася сина з полону. Коли я її вітала, то навіть не здогадувалася, що за мить уже будуть вітати мене”.

Анастасія каже, що вже в перших публікаціях уважно почала роздивлятися світлини нинішніх звільнених з полону.

“Я з надією шукала свого Назара. Бачила когось подібного, але не могла впізнати, бо за два роки він змінився, а фото зроблене здалеку”.

Дівчина розповідає, що й надалі буде організовувати заходи на підтримку полонених.

“Хоч дорогу мені людину вже повернули з полону, та я не перестану регулярно влаштовувати акції підтримки. Наших ще багато в полоні, мета — зробити все можливе від нас, щоби їх обміняли”.

Тернополянка дізналася про звільнення хлопця з полону під час акції підтримки

Джерело: galas.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua