На вихідних у Тернополі автомобіль провалився під асфальт (відео)

16 вересня 2024 р. 11:04

16 вересня 2024 р. 11:04


У Тернополі на проспекті Злуки стався інцидент: автомобіль частково провалився під асфальт. Про це пише Місто .

Це не перший випадок просідання дорожнього покриття на цій ділянці, що викликає занепокоєння місцевих жителів щодо якості ремонтних робіт та безпеки руху.

Новий провал на проспекті Злуки

На проспекті Злуки, 55 на прибудинковій території під час паркування знову виникла небезпечна ситуація. Автомобіль частково провалився під асфальт. Очевидці події зафіксували інцидент на відео, яке швидко поширилося в соціальних мережах.

Історія повторюваних ремонтів

Зі слів мешканки багатоповерхівки Ольги, саме у цьому місці асфальт провалюється вже вдруге. Ділянка дороги систематично розривається для ремонту тепломереж. Після завершення робіт яму засипають, і певний час все здається нормальним. Однак з приходом дощів ситуація погіршується, і утворюються нові провалля.

“Тут систематично розривають ділянку, ремонтують тепломережі. Наче все засипали, все було нормально. Пішли дощі і вже провалля. Схожа ситуація була навесні цьогоріч. Викликали поліцію, але допомогти вони нам не змогли”, — каже пані Ольга.

Складнощі з евакуацією автомобіля

Пані Ольга, яка стала свідком події, розповіла і про складнощі, з якими зіткнулися при спробі витягти автомобіль з провалля. Щоб дістати автівку, довелося брати домкрат та частково розбивати бордюри,  зазначила вона.

На вихідних у Тернополі автомобіль провалився під асфальт (відео)

Джерело: rovesnyknews.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua