Завтра у Тернополі розпочнеться опалювальний сезон

15 жовтня 2024 р. 15:26

15 жовтня 2024 р. 15:26


У зв’язку зі зниженням середньодобової температури повітря, з середи, 16 жовтня, розпочнеться новий опалювальний період 2024-2025 рр для населення та інших споживачів Тернополя. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету міської ради.

У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять споживачів поставитися із розумінням до того, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом.

Працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть у посиленому режимі, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель тернополян.

Мешканців міста просять відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітрення труб у будинках. Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку.

У випадку виникнення заповітрення чи будь-яких проблем із опаленням у багатоповерхівках, тернополяни повинні звертатися до підприємства, що обслуговує будинок чи ОСББ.

Завтра у Тернополі розпочнеться опалювальний сезон

Джерело: soroka.ternopil.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua