Тернопільські спортсмени здобули три медалі на Кубку України з боксу

17 жовтня 2024 р. 09:37

17 жовтня 2024 р. 09:37


Тернопільські спортсмени здобули три нагороди на Кубку України з боксу серед еліти. Представниці обласної ДЮСШ з літніх видів спорту Каріна Вовк і Каріне Айрапетян здобули золото, а вихованець обласної школи вищої спортивної майстерності Ярослав Шнуровський виборов срібну медаль.

Про це Суспільному телефоном повідомили тренери спортсменів.

Каріна Вовк і Каріне Айрапетян перемогли у всіх своїх поєдинках, розповів їхній тренер Руслан Фірман:

“Наші дівчатка показали хороший результат. Каріна Вовк виступала у ваговій категорії 57 кілограмів. Хоч вона і після травми, але гарно провела свої поєдинки. Важкі поєдинки, бо серед суперників в неї були явні лідери. У фіналі вона перемогла дівчину з Сумщини, яка на той момент була першим номером збірної. Каріне Айрапетян змагалася в категорії 81 кілограм. У фінальному двобої вона з явною перевагою здолала спортсменку з Києва”.

За словами Руслана Фірмана, для обох спортсменок змагання були відбором на Чемпіонат Азії з боксу серед еліт.

Тренер Ярослава Шнуровського Володимир Шнуровський розповів, що боксер переміг у перших двох сутичках, але у фіналі поступився спортсмену з Києва:

“Виступом Ярослава я задоволений. Він продемонстрував непоганий бокс. За тиждень до виступу він перехворів, але ми все одно вирішили ризикнути і поїхати. Трохи важко йому давалися поєдинки, але перші два він виграв. У фіналі трішки уступив супернику з Києва. Можливо, не вистачило досвіду виступів серед еліти. Будемо готуватися до майбутніх змагань”.

срібна медаль, Ярослав Шнуровський, боксер, терн, Рівне, Кубок України, бокс

За словами тренера, Ярослав Шнуровський до кінця року планує двічі поїхати на навчально-тренувальні збори для підготовки до участі в Чемпіонаті України з боксу до 22 років.

Тернопільські спортсмени здобули три медалі на Кубку України з боксу

Джерело: gazeta-misto.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua