Начальник Тернопільської ОВА оглянув виробничі об’єкти Микулинецької громади

17 жовтня 2024 р. 13:06

17 жовтня 2024 р. 13:06


Розвиток економіки Тернопільщини є одним із ключових пріоритетів для обласної адміністрації, особливо в умовах війни.

Начальник Тернопільської ОВА В’ячеслав Негода відвідав Микулинецьку громаду, де оглянув три виробничі об’єкти: ТзОВ “Обербетон-Інвест”, ТОВ “Микулинецький Бровар” та ТДВ “Булат”.

Під час зустрічей з інвесторами та керівниками бізнесу очільник області обговорив питання розвитку виробництва, інвестиційних можливостей та соціальної підтримки громади, включаючи допомогу Збройним Силам України.

В’ячеслав Негода спільно з головою Микулинецької громади та підприємцями розглянув нагальні проблеми, з якими стикається місцевий бізнес. Основні труднощі пов’язані з логістикою, водовідведенням, а також необхідністю бронювання працівників, що активно залучені до виробничих процесів та є критично важливими для певних підприємств.

Під час обговорення було визначено шляхи розв’язання цих проблем, зокрема посилення співпраці з обласною адміністрацією, залучення державної підтримки для розвитку інфраструктури та створення сприятливих умов для подальшого розвитку бізнесу. В’ячеслав Негода наголосив на готовності допомагати місцевим підприємцям, аби вони могли не лише ефективно працювати, але й робити свій внесок у перемогу України.

Такі зустрічі – один із варіантів проведення якісного відкритого діалогу влади та бізнесу, де підприємці можуть поставити питання та отримати чіткі відповіді.

Начальник Тернопільської ОВА оглянув виробничі об’єкти Микулинецької громади

Джерело: oblast-te.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua