Чортківський лікар на передовій європейської гастроентерології

18 жовтня 2024 р. 00:00

18 жовтня 2024 р. 00:00


Мешканці Чорткова можуть бути впевнені, що їхнє здоров’я в надійних руках. Лікарі міста постійно працюють над підвищенням своєї кваліфікації. Яскравим прикладом є Іветта Джугля, дитячий гастроентеролог, яка нещодавно повернулася з престижної міжнародної конференції для UEG Week для гастроентерологів у австрійському Відні.

Нові знання та досвід, здобуті на конференції, дозволять Іветті Джуглі впроваджувати сучасні методи діагностики та лікування захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Це означає, що маленькі пацієнти отримуватимуть ще більш якісну медичну допомогу.

« Тут так багато свіжої інформації зі світу медицини, що для тих, хто їде перший раз – це просто перевантаження інформацією за уже перший день конференції, а їх, на хвилиночку, чотири! Доповіді, лекції і тренінги проходять паралельно у різних аудиторіях, тому класно, що можна у записі подивитися усе згодом. Мені надзвичайно сподобалось і я буду рекомендувати усім колегам зі сфери гастро відвідувати #UEG. Цей досвід мотивує ставати кращим у своїй сфері і розширює коло спілкування з колегами зі всього світу », – поділилась враженнями Іветта.

Чортківський лікар на передовій європейської гастроентерології

Джерело: lypa.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua