Війна забрала захисника Ігоря Кольцуна з Тернопільщини

18 жовтня 2024 р. 09:00

18 жовтня 2024 р. 09:00


У Великій Березовиці попрощались з 56-річним військовослужбовцем Ігорем Кольцуном. Про це пишуть на сторінці громади в мережі.

Страшна війна продовжує приносити горе та біль у нашу громаду. У бою за Україну продовжують гинути найкращі її сини. Сьогодні, 16 жовтня, у селищі Велика Березовиця провели в останню дорогу нашого мужнього захисника Ігора Кольцуна.

Бойовий шлях Героя

Кольцун Ігор Миколайович народився 18 серпня 1968 року в селищі Велика Березовиця. Навчався у Тернопільській школі №8. Працював водієм навантажувача на одному з підприємств міста Тернополя. Воїн став на захист Батьківщини у листопаді 2023 року. Ігор Кольцун був старшим солдатом, інспектором прикордонної служби в/ч 9938.

Життя захисника обірвалося 11 жовтня 2024 року поблизу населеного пункту Озерне Донецької області. Він віддав найцінніше – своє життя за наше майбутнє, майбутнє нашої держави та дітей.

У Героя залишились донька Ольга, двоюрідні брат та сестра, племінниця Юлія…

Остання шана захиснику

Попрощатись та віддати останню шану воїну Ігорю Кольцуну прийшли його рідні, близькі, сусіди, друзі, колеги, бойові побратими.

Низький уклін захиснику України, схиляємо голови у скорботі, висловлюємо щирі співчуття усій родині загиблого. Вічна пам’ять та шана Герою!

Війна забрала захисника Ігоря Кольцуна з Тернопільщини

Джерело: rovesnyknews.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua