Стала відома символічна збірна туру вищої футбольної ліги Тернопільщини

18 жовтня 2024 р. 11:23

18 жовтня 2024 р. 11:23


13 та 16 жовтня відбувся двадцятий тур вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року. Підсумовуючи його, Асоціація футболу Тернопільщини традиційно оприлюднює символічну збірну туру, визначає кращого гравця та тренера.

До символічної збірної ввійшли гравці всіх шести команд, які брали участь в двадцятому турі (команда «Галич» зі Збаража, згідно календаря, 20-й тур пропускала).

Кращим гравцем туру визнано атакувального півзахисника заліщицького «Дністра» Валентина Білика . У матчі проти «Медоборів» із Зеленого Валентин Білик спершу відзначився двома забитими м’ячами (в обох випадках точними були удари головою Валентина), а потім ще й змусив на собі порушити правила оборонця суперника в штрафному майданчику, заробивши тим самим пенальті, яке реалізував партнер по команді Назар Процик.

Стала відома символічна збірна туру вищої футбольної ліги Тернопільщини

Кращим тренером 20-го туру визнано наставника великогаївського «Агрона» Сергія Анатолійовича Богородіченка . Проти команди з Великогаївської громади, яка відстоює чемпіонський титул, кожен суперник налаштовується по-особливо, прагнучи створити сенсацію та відібрати очки в лідера. Не став винятком і матч проти географічного сусіда – «Поділля» з Великої Березовиці. Плюс Сергію Анатолійовичу  довелося психологічно попрацювати зі своїми підопічними після поразки в аматорському чемпіонаті України від «Колоса» (Полонне, Хмельницька обл.) – 0:2. У підсумку Сергій Богородіченко підвів свою команду до «Поділля» якнайкраще, команда відіграла надійно в обороні, гостро в атаці, відзначилися забитими м’ячами, не пропустивши у власні – жодного гола, і святкувала комфортну перемогу, яка дозволила ще на крок наблизитися до чемпіонства.

Символічна збірна. Вища ліга. 20 тур

Воротар – Володимир Кравчук («Поділля»)

Центральний захисник – Станіслав Бацман («Дністер»)

Центральний захисник – Володимир Дитиняк (ФК «Борщів»)

Лівий захисник – Владислав Грегуль («Колос»)

Правий захисник – Дмитро Харчук («Агрон»)

Опорний півзахисник – Євген Щербатюк («Агрон»)

Правий півзахисник – Сергій Полянчук («Медобори»)

Лівий півзахисник – Микола Кривдік («Медобори»)

Піднападник – Валентин Білик («Дністер»)

Нападники – Артем Гайдаш (ФК «Борщів») та Богдан Семенець («Агрон»)

Кращий гравець туру – Валентин Білик («Дністер»)

Кращий тренер туру – Сергій Богородіченко («Агрон»)

Стала відома символічна збірна туру вищої футбольної ліги Тернопільщини

Джерело: www.gazeta1.com