Нагороджені переможці конкурсу “Безпека в житті – життя у безпеці”

18 жовтня 2024 р. 18:44

18 жовтня 2024 р. 18:44


У Тернопільській області відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості “Безпека в житті – життя у безпеці – 2024”. Конкурс, організований Головним управлінням ДСНС України у Тернопільській області спільно з Департаментом освіти і науки Тернопільської ОДА та іншими партнерами, мав на меті формування у дітей культури безпечної життєдіяльності та популяризацію професії рятувальника.

У конкурсі взяли участь понад 240 юних талантів з різних куточків області. Вони представили свої роботи у 11 номінаціях: від малюнків і віршів до відеороликів та комп’ютерних презентацій. Тематика робіт була присвячена різним аспектам безпеки життя, зокрема пожежної, мінної безпеки та безпеки на воді.

Журі відзначило високий рівень робіт учасників. Переможці конкурсу були нагороджені дипломами та цінними подарунками. Особливо відзначилися юні художники, які створили яскраві та емоційні малюнки, присвячені роботі рятувальників.

Крім обласного конкурсу, у Кременецькому районі відбувся конкурс малюнку “Рятувальник – мій герой”, у якому взяли участь школярі різних вікових категорій. Переможці цього конкурсу також були нагороджені.

Організатори конкурсу висловлюють щиру подяку всім учасникам, педагогам та батькам за активну участь. Вони відзначають, що такі заходи сприяють формуванню у підростаючого покоління відповідального ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих.

Нагороджені переможці конкурсу “Безпека в житті – життя у безпеці”

Джерело: lypa.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua