На Збаражчині школярі з волонтерами передали «дім на колесах» для захисників

18 жовтня 2024 р. 19:28

18 жовтня 2024 р. 19:28


Учні Зарудянського ліцею, що на Збаражчині, ярмарками та благодійними концертами зібрали гроші на ремонт автомобільного кемпера для військових.

Його придбали волонтери «Української команди» Тернопільщини. Спільними зусиллями дітей та благодійників кемпер відправили воїнам на фронт. Потребу у ньому озвучили самі військові.

– Діти зробили дуже великий внесок своїми стараннями. Вони малювали малюнки, виготовляли різні прикраси, дерев’яні вироби, випікали печиво, щоб зібрати гроші на ремонт кемпера, розповів лідер «Української команди» на Тернопіллі, народний депутат Микола Люшняк.

Від початку повномасштабної війни учні Зарудянського ліцею роблять усе, щоб наблизити перемогу. Вони регулярно влаштовують ярмарки, також плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки тощо.

Завдяки спільним зусиллям учнів та волонтерів нам вдалося відремонтувати кемпер, тож тепер бійці зможуть хоч трішки відпочити у перервах між напруженими бойовими завданнями. Дякуємо захисникам і захисницям, які нас оберігають! наголосив директор Зарудянського ліцею Анатолій Островський.

На Збаражчині школярі з волонтерами передали «дім на колесах» для захисників

Джерело: oblast-te.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua