Дизайн кухні 2025: які стилі будуть в тренді наступного року?

18 жовтня 2024 р. 21:13

18 жовтня 2024 р. 21:13


Кожен із нас мріє про затишний дім, куди приємно повертатись після виснажливого робочого дня. І кухню, з якої долинає сміх рідних, аромат випічки та запашних страв. Як облаштувати кухонну кімнату у 2025 році, щоб в ній було приємно проводити час? Розповідаємо сьогодні у статті.

Кухня в стилі мінімалізм

Останні кілька років стали особливо популярними прості та лаконічні дизайни з акцентом на функціональності. Вони чудово підкреслюють швидкий ритм життя і підходять людям з активною життєвою позицією. В такій кухонній кімнаті немає нічого зайвого, лише базові поліфункціональні предмети:

  • кухонний стіл і стільці
  • побутова техніка
  • модульний гарнітур.

В колірній гамі переважають нейтральні й стримані відтінки – білий, сірий, коричневий, бежевий. А кухонні меблі мають гладкі фасади, аскетичний декор і високу практичність.

Дизайн кухні 2025: які стилі будуть в тренді наступного року?

Екодизайн або дотик природи у вашій оселі

Зелений колір має заспокійливу дію, живі рослини насичують повітря киснем, натуральне дерево дарує відчуття тепла, м’яке світло створює затишок – саме такі емоції викликає кухня в еко-стилі. Для її облаштування потрібно зовсім небагато:

Такий дизайн кухні буде актуальним не один рік і точно сподобається всій вашій родині, адже кімната виглядає гармонійно і збалансовано.

Дизайн кухні 2025: які стилі будуть в тренді наступного року?

Дизайн кухні в стилі лофт

Сміливий, розкутий, просторий і незаангажований лофт чудово підійде для дизайну кухні в 2025 році. Таке оформлення сподобається творчим людям, які завжди відкриті до експериментів. Отож, щоб оформити кухню в індустріальному стилі? Нам потрібно:

Оскільки стиль лофт є промисловим, відкриті комунікації, металеві балки і певна неідеальність будуть цілком доречними.

Дизайн кухні 2025: які стилі будуть в тренді наступного року?

Високотехнологічна кухня хай-тек

XXI століття – час швидкого розвитку новітніх технологій, які полегшують життя людини і кухонна кімната не виняток. Кухня в стилі хай-тек – це просторе приміщення, гладкі поверхні, яскраві акценти та інтеграція інноваційних технологій. Розберемось детальніше:

Меблі. Скляний обідній стіл, висока барна стійка, прозорі пластикові стільці, кухонні напівкрісла – підійде будь-який варіант. Кухонний гарнітур із глянцевими фасадами, відкритими вітринами і LED-підсвічуванням буде особливо доречним.
Техніка. Вбудована побутова техніка, що доповнює гладкі лінії кухні підійде найкраще і чим більш сучасна – тим краще.

Світло. Велика кількість плафонів, торшерів, люстр та інших світильників з холодним яскравим світлом створюють потрібну атмосферу.

Отож, дизайн кухні 2025 року – це можливість облаштувати сучасну, комфортну і затишну кімнату для себе та рідних. Слідуйте новим трендам і купуйте якісні кухонні меблі в мережі магазинів Taburetka.ua !

Дизайн кухні 2025: які стилі будуть в тренді наступного року?

Джерело: gazeta-misto.te.ua