Квас «Опілля» підтримав учасників молодіжної патріотичної гри на Тернопільщині

22 жовтня 2024 р. 20:29

22 жовтня 2024 р. 20:29


Спортивно-патріотичну гру вже два роки поспіль Молодіжний Націоналістичний Конгрес спільно з Тернопільською округою Пласту і Тернопільською ОВА організовує в пам’ять про громадського активіста, Почесного члена МНК та ОУН Василя-Якова Капустинського, який 2 лютого 2023 року під Кремінною на Луганщині загинув у війні з російським агресором. Теренова гра відбувалась на малій батьківщині Героя — біля села Білий Потік на Чортківщині.

Щоб набрати переможну кількість очок, виконавши завдання гри, команди-курені змагались півтори доби поспіль. І увесь цей час їм допомагав квас «Опілля» .

«Смачний напій ми роздавали і перед стартом, і після фінішу. Щоб активно боротись за перемогу, учасникам були потрібні фізична витривалість, стійкість і міць, адже гра тривала 36 годин», — каже голова Тернопільського осередку МНК Оксана Семенець.

І квас живого бродіння «Опілля» завдяки своїй натуральності чудово впорався з завданням тамувати спрагу, підвищувати тонус і відновлювати сили. Закономірно, що цей напій визнали і професіонали : у галузевому XXV Міжнародному конкурсі квас «Домашній» цьогоріч здобув гран-прі, а за високу якість ще два кваси «Опілля» — «Білий» та «Зі смаком яблука» — фахівці нагородили золотими медалями.

«Ми дуже вдячні «Опіллю» за квас, за підтримку теренової гри “Чортківська офензива імені Василя-Якова Капустинського”, за те, що відгукуєтесь на звернення і вже не вперше стаєте партнерами наших заходів», — наголошує голова Тернопільського осередку МНК Оксана Семенець.

«Опілля» завжди було соціально відповідальною компанією. Ми традиційно підтримуємо заходи, спрямовані на виховання свідомої і патріотичної молоді. Раді, що наш натуральний квас живого бродіння допоміг учасникам не тільки більше дізнатися про українського Героя та гідно вшанувати його боротьбу, але й фізично випробувати себе і загартувати свій дух. Ми підтримуємо тих, хто цінує традиції і цінує справжнє», — кажуть броварі «Опілля».

Квас «Опілля» підтримав учасників молодіжної патріотичної гри на Тернопільщині

Квас «Опілля» підтримав учасників молодіжної патріотичної гри на Тернопільщині

Джерело: gazeta-misto.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua