Як правильно заміряти вікна для установки штор і жалюзі

22 жовтня 2024 р. 23:07

22 жовтня 2024 р. 23:07


Плануєте придбати штори або жалюзі на замовлення або вже готові? Тоді вони повинні правильно підходити до вашого вікна. Неправильно підігнані штори та жалюзі мінімізують:

  • ізоляційні властивості;
  • контроль світла;
  • переваги конфіденційності обробки вікон.

Отже, як правильно заміряти вікно, щоб отримати всі переваги нових жалюзі чи штор? Дізнаймося далі. Обирайте штори та жалюзі від Alser вже сьогодні. І спеціалісти компанії допоможуть вам правильно виміряти та обрати штори для вашої кімнати.

Як заміряти вікна для штор ?

Тут важливо, що саме вам потрібно. Наприклад:

Усі ці кроки допоможуть вам зробити правильні заміри для вашого вікна. Така інструкція з заміру вікон допоможе вам обрати лише кращі варіанти для ваших вікон. Це перший крок до того, що оформлення ваших вікон було в найкращому вигляді.

Як заміряти вікна для жалюзі ?

Тут важливо вирішити, як ви хочете, щоб жалюзі підходили до вашого вікна. Варто взяти до уваги такі поняття:

Жалюзі врізаються? Тоді:

Важливо також правильно заміряти металопластикові вікна. Ви можете встановити жалюзі прямо на верх віконної рами або на 5-10 см над нею. Вимірювання падіння проводитиметься від точки встановлення до 5-10 см нижче підвіконня. Ширина буде між зовнішнім краєм віконної рами та 5-10 см з кожного боку.

Поради щодо вимірювання вікон

як заміряти вікна для штор

Враховуйте такі особливості, коли робите замір вікон для штор і жалюзі:

Коли не варто вимірювати вікна самостійно? Це такі випадки:

Якщо ви використовуєте комбінацію штор і жалюзі. Або сітку для конфіденційності під шторами. Або розміри тканини та монтажу стають складнішими. Для максимальної точності, щоб зробити правильні розміри для штор і жалюзі, незалежно від складності вашого проєкту, рекомендовано звернутися до професіонала. Завжди краще правильно виміряти штори та жалюзі з першого разу!

Пам’ятайте, щойно зроблені штори та жалюзі, як правило, їх не можна змінити. Тому ви повинні зробити це правильно з першого разу.

Вам потрібні:

  • найкраща ізоляція;
  • контроль над світлом;
  • конфіденційність;
  • якісний зовнішній вигляд ваших штор або жалюзі.

Якщо так, то замовляйте безоплатну консультацію від компанії «Asler». Тут ви можете штори плісе купити відповідно до вашого бюджету. В каталозі знайдете лише якісні та стильні штори та жалюзі. Переходьте вже зараз, здійсніть вигідну покупку!

Як правильно заміряти вікна для установки штор і жалюзі

Джерело: svoboda.te.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua