РФ уперше завдала удару по Харкову касетним "Іскандером"

25 липня 2024 р. 00:01

25 липня 2024 р. 00:01


Ракета в небі. Фото ілюстративне: day.kyiv.ua

Уранці в середу, 24 липня, росіяни вперше вдарили по Харкову касетною ракетою "Іскандер". Це сталося під час повторного удару по міському промисловому об'єкту.

Що відомо про удар по Харкову касетною ракетою "Іскандер"

За словами Тимошка, ракета, якою РФ атакувала сьогодні Харків, є сучасною, 2024 року випуску.

"О 05:00 удар був в абсолютно цивільний об'єкт, потім два удари по промисловому об'єкту в Харкові... За годину по цьому ж об'єкту вдарили касетним боєприпасом. Ми абсолютно певні, що вдруге били, щоб уразити рятувальників та поліцейських, які там перебували. Це диво, що і рятувальники, і поліцейські виїхали з цього об'єкту за десять хвилин до повторного удару", — зазначив правоохоронець.

Також він додав, що касета розлетілася по значній площі. Унаслідок цього зазнали поранень люди, які проходили повз приватне підприємство, і ті, хто перебував у приватному секторі, розташованому поруч.

Нагадаємо, рано вранці в середу, 24 липня, Харків прокинувся від потужних вибухів . Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що росіяни завдали удару по промисловій зоні в одному з районів міста.

Також ми повідомляли, що внаслідок ранкової ракетної атаки на Харків 24 липня зазнав пошкоджень приватний сектор . В одному з будинків спалахнула пожежа. Є загиблий.

РФ уперше завдала удару по Харкову касетним "Іскандером"

Джерело: harkiv.novyny.live

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua