У ГУР ідентифікували воєнних злочинців РФ, які вдарили "Іскандерами" по Харківщині та Сумщині

25 липня 2024 р. 16:53

25 липня 2024 р. 16:53


Наслідки російського удару. Ілюстративне фото: Укрінформ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) ідентифікувало російських військових, які вдарили "Іскандерами" по Харківській та Сумській областях. Вони служать у 112-й ракетній бригаді збройних сил Росії.

Про це повідомили у пресслужбі ГУР у четвер, 25 липня.

Хто причетний до воєнного злочину

За даними розвідки, до злочину причетні 30 осіб командного складу 112-ї ракетної бригади 1-ї танкової армії московського військового округу ЗС РФ, військова частина №03333.

У ГУР зазначають, що постійне місце дислокації цієї бригади розташоване у місті Шуя Івановської області.

"До складу бригади входять один ракетно-технічний дивізіон та три ракетні дивізіони, в яких налічуються дев'ять батарей з 12 пусковими установками комплексу "Іскандер", — йдеться у повідомленні.

Українські спецслужби додають, що ця зброє може вражати цілі на відстані у понад 500 кілометрів.

Фотографії, повний список імен, звань, адрес та паспортних даних російських воєнних злочинців, причетних до обстрілу Харківщини та Сумщини ракетами "Іскандер", можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо,  24 липня росіяни вперше вдарили по Харкову касетною ракетою "Іскандер" . Це сталося під час повторного удару по міському промисловому об'єкту.

Також ми повідомляли, що внаслідок ранкової ракетної атаки на Харків 24 липня зазнав пошкоджень приватний сектор . В одному з будинків спалахнула пожежа. Є загиблий.

У ГУР ідентифікували воєнних злочинців РФ, які вдарили "Іскандерами" по Харківщині та Сумщині

Джерело: harkiv.novyny.live

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua