Підозрюваного у вбивстві жительки Краснограда відправили під варту

26 липня 2024 р. 17:18

26 липня 2024 р. 17:18


Раніше він уже сидів за зґвалтування.

Чоловік посварився дівчиною, задушив її, переніс тіло до лісу та закопав.

Красноградський райсуд Харківщини обрав міру запобіжного заходу 35-річному жителю Красноградського району, якого підозрюють у вбивстві 20-річної Вікторії Ахвердієвої. Чоловіка відправили під варту.

Нагадаємо, 15 липня до поліції звернулася жителька Харкова та повідомила про зникнення 20-річної сестри Вікторії Ахвердієвої.

Вікторія Ахвердієва була мешканкою міста Красноград . Вона приїхала у гості до родички у село Палатки Старовірівської громади Красноградщини. Востаннє її бачили 13 липня близько 22:00. Того вечора дівчина перебувала на подвір'ї у родички, проте невдовзі зникла за невідомих обставин.

Дівчину знайшли мертвою у середу 24 липня . Її тіло виявили у лісосмузі. Воно було загорнуто у килим та засипано землею. Через це пошукові загони та кінологи не змогли знайти дівчину раніше, коли прочісували територію.

Слідчі встановили, що дівчина перебувала у компанії з 35-річним раніше засудженим чоловіком. Він у 2010 році напав і зґвалтував іншу дівчину, якій удалося вижити. Тоді чоловіка ув'язнили до 2021 року. Із Вікторією Ахвердієвою він посварився та задушив, потім приніс тіло до лісу та закопав.

"Встановлено, що між чоловіком і дівчиною виникла сварка, у ході якої зловмисник, маючи фізичну перевагу, став душити потерпілу, поки вона не перестала подавати ознаки життя. Переконавшись, що дівчина мертва, вбивця, щоб приховати злочин, переніс тіло в лісовий масив поблизу свого місця мешкання, де і закопав його", — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Затримали чоловіка 24 липня. Підозру йому сформували за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Схожі новини

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.

Підозрюваного у вбивстві жительки Краснограда відправили під варту

Джерело: 2day.kh.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua