Окупанти завдали ударів по Харкову та передмістю, є поранені (оновлено)

02 вересня 2024 р. 16:39

02 вересня 2024 р. 16:39


Поранені кілька людей.

Окупанти завдавали ударів із тактичної авіації.

Удень 2 вересня російські окупанти ударили по Харкову. Вибух пролунав близько 15:40 у Київському районі.

За інформацією Харківського міського голови Ігоря Терехова, удар прийшовся по району житлової забудови, постраждали четверо жінок, їх госпіталізували у стані середньої важкості. Також відомо про пожежу у гаражах, пошкоджена автівка.

У цей же час РФ задала удару по Руській Лозовій у Харківському районі.

"Окупанти вдарили КАБом по Руській Лозовій. Пошкоджене приватне домоволодіння. За попередніми даними, є один постраждалий. Інформація оновлюється", — розповів Синєгубов.

UPD . Пізніше Терехов повідомив, що кількість постраждалих збільшилася до п'яти. У будинках поряд вибито шибки, крім того, пошкоджень зазнала теплотраса та об'єкт спортивної інфраструктури. Місця влучань продовжують оглядати.

16:09 . Як повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко, під час обстрілу Руської Лозової постраждав 68-річний чоловік.

"Наразі його стан стабільний, медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також пошкоджено щонайменше одне приватне домоволодіння", — розповів Задоренко.

Крім цього, росіяни обстріляли село Безруки. Влучання зафіксовано на відкритій території. Інформація про постраждалих і руйнування не надходила.

Як писав KHARKIV Today, у лікарнях перебувають 27 людей, які постраждали через російські обстріли 30, 31 серпня і 1 вересня (зокрема семеро дітей).

Схожі новини

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.

Окупанти завдали ударів по Харкову та передмістю, є поранені (оновлено)

Джерело: 2day.kh.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua