Харків’ян запрошують на безоплатний курс із вивчення теорії ПДР

06 вересня 2024 р. 10:41

06 вересня 2024 р. 10:41


У Харкові відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху. Заняття будуть проводити тричі на тиждень протягом півтора місяця, повiдомляє Iнфосiтi .

Курс запровадив Гончаренко центр у Харкові. Тут кажуть: в листопаді минулого року українцям дозволили складати теоретичний іспит з правил дорожнього руху без попереднього відвідування автошколи. Це наштовхнуло команду освітньої мережі на запуск нового напрямку та формування навчальних груп у своїх просторах.

«Звичайно, автошколи і надалі пропонуватимуть свої послуги з вивчення теорії ПДР. Однак середня вартість такого навчання складає 4-5 тисяч гривень. Натомість наша мережа пропонує вивчити правила дорожнього руху абсолютно безкоштовно. Це ваша можливість зробити перший крок для того, щоб стати впевненим водієм на українських дорогах», — діляться організатори.

Навчальний формат курсу нічим не відрізнятиметься від викладання в звичайних автошколах. Заняття будуть проводити три рази на тиждень впродовж півтора місяця.

«На заняттях буде змога підготуватися до складання теоретичного іспиту з правил дорожнього руху. Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати свої знання, вона також може зареєструватися на наші курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання. Це не просто навчання — це ваш шлях до майстерності водіння! Ви отримаєте не лише знання, але й безцінний досвід від викладача, який знає всі тонкощі дорожніх ситуацій», — наголошують в Гончаренко центрі Харків.

Аби долучитися до курсу, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням .

Заняття проводитимуть щовівторка, щочетверга о 18:30 та щосуботи о 12:00 у освітньому просторі Гончаренко центр Харків, що на вулиці Шевченка 146, ауд. 20.

Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

Харків’ян запрошують на безоплатний курс із вивчення теорії ПДР

Джерело: izvestia.kharkov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua